Om Lana Grossa


LANA GROSSA er et tysk garnhus som ble grunnlagt i 1972. Selskapet er i dag etablert som Europas ledende leverandør av håndsstrikkegarn, og tilbyr en rekke eksklusive garnkvaliteter, produsert av Italias ledende spinnerier.


Lana Grossas sortiment er delt inn i flere undergrupper. I vårt standardutvalg tilbyr vi myke, populære merino-garn og andre klassiske ullgarn av beste kvalitet.

Standardgarn hos LANA GROSSA er tilgjengelige i et bredt utvalg av farger, som stadig oppdateres, for å gjenspeile sesongens trender.

Sokkegarnet “Meilenweit” har et stort utvalg av selvmønstrende garn og spiller en viktig rolle i vår produktportefølje.

Fashionklassikerne er en miks av aktuelle trendgarn og populære klassiske garn som videreføres over flere sesonger på grunn av stor etterspørsel. Hver LANA GROSSA-kolleksjon har også et bredt spekter av superaktuelle fashion-garn som er i tråd med førende trender innen håndstrikk – både når det gjelder materialer så vel som fargespekter.

Leter du etter et håndarbeidsprosjekt å slappe av med eller kanskje noe mer avansert som du kan bryne deg på? Vi tilbyr oppskrifter for et hvert ferdighetsnivå! Enten du elsker å strikke sokker, fine plagg til barnebarna, kul DIY-fashion, lekkert tilbehør eller flotte pledd og puter til sofakroken – vi har det garnet du trenger!